in the summertime


Åt lunch på café 60 med sanna, olivia & blanket efter skolan. jättemys och jättevarmt. Den här bilden är egentligen väldigt söt på blanka och väldigt ful på mig men vi båda är så jättesommarglada så jag bjussar!

I'll keep it with mine

Haft en stört bra dag med fina släktingar och fina vänner.



Så fina camrades <3

from the morning

God morgon!
Idag blir det födelsedagskalas, är taggad.


Bild från förra årets kalas. Lite bättre väder då.

one of these things first

Det blev röj igår. Hann med en massa - nivå 22, dovas, theodoras, fest i bromma, theodoras igen, serioustalk i soluppgången och norskt haff på mcdonalds. Kom precis hem från lordi, både jag och linnea sov där i natt. Fick värdaste frukosten, tacos. Så himla gött. Idag ska jag inte göra någonting för jag behöver inte göra någonting!

pink moon

Lite change of plans såhär på kvällskvisten. Vädret gjorde varken mig eller sanna speciellt sugna på operation festival, men när linnea sa att hon, mickan och lordi skulle ut ikväll blev jag redigt taggad. Så ikväll blir det fan att dra ut. Linnea verkade taggad på nivå 22, haha. Sen kanske trädgården. Vet inte riktigt än men jag är taggad och känner mig snygg ikväll. Detta blir gött!
Lyssnar förresten på Nick Drake just nu. Fruktansvärt bra!


Posade galet. Det är fan kul att göra det ibland. Jag känner mig fashion i min nya blus. Ikväll ska jag röja.

why in the night sky are the lights hung?

Alltså det börjar kännas att det snart är över, detta helvetiska andra år på gymnasiet. Eller lite synd är det faktiskt att känna att gymnasiet börjar lida mot sitt slut, men allt skolarbete för tvåan är fan klart nu. HUR NAJS? NÄSTA ÅR ÄR DET VI SOM TAR STUDENTEN!
Idag hade vi fredagsunderhållning, visade våra duetter som vi jobbat med på sceniska. Det var bara dansettor där och det var bara jag och sanna som var taggade men det gjorde ingenting. Det var kult!
På idrotten idag gjorde vi ingenting, eller vi spelade lite kubb och lekte någon keff lek som jag inte fattade. Fick veta att mitt sjukt crappy-iga kompletteringsarbete räckte till MVG som slutbetyg. Så stört nice.
Efter skolan gick jag och sanna till götgatan. Jag köpte en vit blus (som jag ville ha för att jag såg den på kenzas blogg, fan vad lame jag är fnizz) som jag ska ha på mitt lilla födelsedagskalas på söndag. Det blir kult.
Ikväll ska jag möta upp sanna (du fick ditt namn tre gånger i det här inlägget sanna! känn heder. oj där blev det visst fyra!) och vi ska på operation festival i rålis. Blir nog trevligt. Med lite bira så blir det nog najs. 

and I don't even miss you at all

Nu är jag klar med allt skolarbete för hela tvåan. Så jävla sköööööööööönt!!!!!!!!!!1
Flippade lite.

idag

Idag fick jag 6000 kronor från min arbetsplats. Fick också veta att jag fick vg på mattenationella (fattar inte hur då det gick muttdåligt) och att jag därmed får vg i slutbetyg.
Idag var jag och bytte alla mina presenter jag fick när jag fyllde arton. Ett par örhängen och en ring blev tillsammans ett armband. Och tomas sabo-ballerinaskorna blev istället en tomas sabo-bläckfisk. Dock kunde jag inte hitta något att byta örhängen och halsband till. Tycker det är så fruktansvärt svårt med smycken.
Idag har pappa styrelsemöte i vardagsrummet så jag får inte kolla på tv på den stora tvn. Har inte bestämt mig ifall jag ska kolla på film på datorn, kolla på den lilla tvn på mitt rum, läsa bok eller gå och lägga mig. Svårt och livsavgörande beslut.
Idag är jag trött.

drops in river

Kom nyss hem, sitter som vanligt och lyssnar på fleet foxes och taggar way out west. Det kommer fan bli fett!
Gick en sväng på götgatan med sanna efter skolan, jag köpte ett nice linne och hon en fruktansvärt nice klänning. Gah nu är jag pank på riktigt.
Ikväll ska jag till dieselverkstaden och titta på dansföreställningen Cheers darling där några av mina klasskompisar är med, där bland Sara och Robin. Det kommer fan bli gött. Efter det är jag verkligen pank på riktigt. Haha livet asså.


Lite lack över att det står 1991 på linnet men what the hell. Det kanske var ett bra år. Vem vet? Posade också lite med blomman jag fick för danshögskolanprojektet, även fast jag inte var där. Hähä. Felicia var gullig och sparade min blomma i en vattenflaska i hennes skåp.

another day, so hard to breathe.

Denna stressiga helg resulterade i måndagsmigrän. Skulle egentligen till danshögskolan på förmiddagen och haft redovisning med det projekt som jag, Sanna och tre tjejer till varit med på den här terminen men det gick bara inte. Så himla olägligt.

Helgen har då som sagt varit fin men stressig som få. I fredags skrev jag klart uppsats, var på genrep inför mina elevers uppvisning och var ute på kvällen.
I lördags blev jag väckt och fick frukost och champagne på sängen klockan tio av mamma, mormor och morfar. Sen jobbade jag (satt och kollade på två föreställningar) i sex timmar, åkte snabbt hem och bytte om för att åka till gamla stan och äta födelsedagsmiddag på vapiano med mamma, pappa, annika, hannes och linnea. Det var fruktansvärt trevligt. Sen gick jag ut med mickan, nea, lotta, bea och olle. Också det mycket trevligt.
Igår blev det också att jobba i sex timmar, satt och halvsov alla nummer och blev väckt av applåder mellan varje nummer. Skön brud. Sen skrev jag klart min engelska och däckade vid tio.

Idag ska jag nu efter jag druckit upp mitt kaffe börja på KuHi-uppsatsen som ska vara inne om tio timmar. Hoppas jag hinner. Ska flytta till far också. WÄÄÄ mitt huvud sprängs snart. Inte långt kvar till sommarlov nu asssså.



Båda mina fina grupper i helgen. Så himla grymma!

time machine

Jag. Är. Jävligt. Trött.

18 år i staden




Haft det värdaste infirandet av min födelsedag tillsammans med Linnea, Bea, Olivia och Elin. Och såklart piggelin-shotsen. Mina nya bästa vänner. Grattis på födelsedagen mig själv!

räknar ner......

Inte långt kvar nu! Ska snart in och träffa Linnea för en promenix och sen även senare Bea för att dricka tolvslagsbiran! JAG ÄR SÅ TAGGAD!



dagen före dopparedagen

Igår var jag hemma hela dagen, kan inte tagit mer än 50 steg under hela dagen, helt seriöst. Sov mig utvilad, åt en massa kycklingklubbor, skrev klart historian som jag inte får glömma att skicka in idag och skrev lite mer än hälften klart på engelskan som ska in senast söndag.
Idag har vi först på jazz-invalet kollat på step up med SJUKT keffa subtitles. Sen hade vi utomhusklass med AEsa på dansträningen. Vi körde fys och det var så jobbigt att jag började gråta. Efter det åt vi lunch på taket och sen hade vi gympa och största delen av klassen sprang tre varv runt trekantssjön - årets mardröm. Det gick ändå ganska så bra. Jag och Bea sprang tillsammans, nästan hela tiden.
Kvällens planer är att först jobba lite, det är genrep till uppvisningarna i helgen. Sen ska jag mysa lite med mamsen och sen blir det att dra in till stan och fira in min födelsedag med en bira på tolvslaget med lite kompisar. Det kommer bli grymt! IMORGON FYLLER JAG ARTON SÅ SJUKT NICE!


helplessness blues

Jag är hemma från skolan idag. Vaknade ett antal gånger i natt av huvudvärk vilket i morse visade sig vara migrän. Så jävla nice! Är fruktansvärt trött idag även fast jag sovit tretton timmar i natt. Helt galet. Dagens quest är att skriva klart historian och börja på engelskan. Men först blir det duschen. Lökar som en get.

fast ingen fattar fattar jag

Nyss hemkommen från danshögskolan. Det gick bra idag, inte för att det var så kult men som mamma skulle sagt: A man's gotta do what a man's gotta do! Trodde att jag skulle missa bussen (den går bara en gång i timmen så det är fett synd att missa den) men det gjorde jag verkligen inte. Fick istället vänta i ungefär tjugofem minuter. Tur att jag har solitaire i mobilen. Och inte nog med detta så när jag väl gick av bussen så började det spöregna och åska. Visst, tänkte jag det kan ju vara mysigt med lite regn men efter fem minuter var det inte så roligt längre. Och med råga på allt så slutade det tvärt när jag kom innanför dörren. Nu skiner solen. FML


Fick en schysst vattenrand på min tröja där min jacka inte låg för. JAG ÄLSKAR LIVET.

bitter dancer

Jag tröstäter mentos och sesamkakor. Nationella gick INTE bra. Verkligen inte. Min första mening efter jag kom ut ur klassrummet var "MEN WHAT THE FUCK VAR DET DÄR FÖR JÄVLA ÄCKELPROV DÅ????". Väntade mig inte att min mattelärare skulle komma gående runt hörnet just då. Kult, favorit i repris för er som förstår.
Är hemma en sväng nu i alla fall, planen är att börja med min historiauppsats nu och sen åka till danshögskolan och repa. Wääää. Tar mitt horoskop på allvar idag. "Tvillingen ger just nu ett lite makligt intryck – sitt inte med armarna i kors och tro att allt ska gå av sig självt!" Detta skall överbevisas!

the north wind blew south

Efter en tre timmars dejt med matteboken har jag kommit på att han inte är så rolig. Föredrar faktiskt Harry Potter mera. Tror det blir honom jag kommer spendera resten av dagen med. Matte, ttyn!

just looking out for me

Och så blev det söndag igen.
Gårkvällen spenderades hemma hos Olivia med hennes familj och Sanna. Vi kollade på eurovision och kunde inte sitta still en sekund. Skrek varje gång vi såg Ruby i rutan. Så satans bra! Blev lite bittra när Italien hoppade upp på andraplatsen när den sista poängen delades ut, men vad i helskotta. Trea! Så jävla bra!

Idag blir det till att plugga. Borde börja på min satiga historiauppsats som ska vara inne på fredag men jag orkar typ inte. Mattenationella känns viktigare idag. Värsta nervis. Den här veckan är fan körig. Ska ha lämnat in både historia och engelskauppgifter innan fredag, och även den texten jag skrivit som komplettering till gympan, vilken iofs är klar. Sen nationella i matte på tisdag och så fyller jag ju år på lördag. Så fruktansvärt taggad!!!!!!! Wäääää nu blir det hårdkörning!

if I had an orchard, I'd work til' I'm raw

Matteplugg här hemma så det står härliga till. Känner mig ganska säker på att det kommer bli godkänt för min del nu efter dagens plugg. Känns skönt!


Det här har typ blivit värsta pluggbloggen! Blä!

we dance to the beat

Lördagmorgon. Lördagförmiddag kanske det är? Skit samma. Lördag är det i alla fall och det är soft! Om några minuter ska jag iväg och jobba, sista lektionen för terminen. Mina puppisar är så duktiga.
Nu sitter jag och grinar till säsongsfinalen av biggest loser. Alla historier är så fruktansvärt snyftiga. Nu var det en som hade förlorat 47% av sin kroppsvikt. Helt sinnes. Haha nu kom det in en med jätteöron. Det syntes inte när han var tjock. Synd. Jajja, off 2 w0rk!


fredagen den trettonde

Har inte haft den bästa dagen, har varit deppig och nere. Har haft gråten i halsen hela dagen faktiskt. Det jobbiga är att det inte finns någon anledning alls till att det har varit så.
Well, har just skrivit klart en extrauppgift till idrotten, det gick inte så bra på provet så för att få MVG fick jag idag veta att jag var tvungen att skriva en A4 om de syretransporterande organen. Det gick ganska snabbt men det var jävligt tråkigt.


Fleet Foxes – Isles


WOOP WOOOOOP


Olle och bästaste bästa Robin. VI SAKNAR DIG! VINN SKITEN OCH KOM HEM! GRATTIS FÖRRESTEN!

snart är det fredag

Vad i helvete är det som händer? Moodswingar som fan.
Varför har killen i danmarks bidrag i eurovision och jag samma frisyr? INTE OK
Mina muffins var jävligt goda.
Vill egentligen bara sova men vill se ifall Ruby kommer vidare med Saade.
zzzZZZZzzZzzZzzzzzZZZZZZzzzZzz


sunlight over me no matter what I do

Idag säger jag ett megagrattis till min älskade bror Hannes som fyller 23! Woop, gamling!
Dagen har varit soft, började med svenska där jag fick höra många fina tal. Så sjukt skönt att jag redan har det överstökat. Sen hade vi kulturhistoriaprov, gick okej typ. Efter historia och lunch på taket hade vi balett. Eller, betygssamtal. De som inte var ute och snackade med Johanna satt i en ring och lekte maffia. Stört roligt. En annan rolig sak är att jag får MVG i balett b. Så fruktansvärt glad för det, tydligen har jag utvecklats mycket sen ettan. Yey!

Nu har jag precis bakat chokladmuffins. De står och puttrar i ugnen och luktar gott. Jag har blivit värsta bakingmastern! Tycker typ det är kul att baka nu för tiden. Haha. Whatever, de är i alla fall till för födelsedagsfika hemma hos brodern ikväll då. Efter sången hoppar jag på cykeln snabbt som vinden och cyklar dit. Woop!


Langar en schysst bakningsbild. Smeten ser ut som bajs men det smakade inte alls bajs. Det smakade faktiskt väldigt gott!


räknar ner dagar

MIN BLOGG FUNKAR IGEN. Fett glad men ingen tid att fira! Måste måste MÅSTE plugga kulturhistoria då vi har prov imorgon och vi fick veta vad vi skulle kunna i måndags (=har inte pluggat mycket alls).
Idag har det (som igår och i måndags) glassats sjukligt mycket i solen, jag har typ blivit lite brun! Både långrast, lunch och kort rast spenderades med resten av solhungriga (och röksugna) klasskamrater uppe på taket. Efter skolan drog jag och Sanna till danshögskolan. Vi kom försent även fast det var jätteviktigt att vi skulle komma i tid. Kände att flott på mcdonalds var viktigare.
Jag somnade idag på tåget hem, något som aldrig hänt förut typ. Helt sinnes vad som kan häna när man går och lägger sig typ en timma senare än vanligt. Damn you melodifetsival. IMORGON TÄVLAR ROBIN WÄÄÄÄ!
Jag har ont i benhinnorna fast nästa lördag blir jag arton.
WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

sun it rises

Eftersom alla mina klasskamrater poserat med Fredrik Lindström-häftet vill jag också posera med Fredrik Lindström-häftet. Man kan ju inte vara sämre liksom. Här kommer förklaringar till var och en bild:
1. Jag äter Fredrik Lindström-häftet
2. Jag slickar på Fredrik Lindström-häftet
3. Jag läser Fredrik Lindström-häftet och blir belåten
4. Jag gömmer hakan bakom Fredrik Lindstöm-häftet och ger en diskret tumme upp






Nu ska jag fira att talet är klart med Harry P ute i gungstolen!

hur blev det söndag?

Den här helgen har verkligen gått snabbt! Och jag har ännu inte börjat på det tal jag ska hålla imorgon..... Uääää jag orkar inte. Idag blir det att jobba med talet då helt enkelt!

Igår somnade jag och mamma i soffan efter varsin pizza och music and lyrics. Eller, vi somnade inte efter filmen utan sådär när det var tio minuter kvar. Eller jag i alla fall. Så typiskt mig. Kan aldrig se klart en hel film.

Nu måste jag ta mig i kragen. Har lovat mig själv ett kapitel i harry p och lite sol innan jag behöver börja plugga. Sen blir det hårdkörning.

oh man, oh my, oh me

Precis hemkommen från gårdagens äventyr. Det blev först lite chill hos Lisa och sen drog vi på fest i Hammarbyhöjden. Tanken var först att jag skulle hem med sista tåget, men det sket sig. Andra planen var att dra hem till Lisa och sova men det sket sig det också. Vi kom precis utanför huset och vände i princip. Det blev så att vi sov där. Typ sweet, jag sjöng och wailade tydligen i sömnen. Höll om Sara fett mysigt också. Dock minns jag ingenting av det. Jag sov.

Kom som sagt hem för typ tio minuter sen. Känns fett overkligt att dra igång en riktig dag. Efter fyra timmars sömn är man liksom inte riktigt på topp. Vid ett-tiden ska jag iväg och undervisa, det blir nog kult. Men först ska jag slänga i mig lite frukost och en massa kafffffääääää. Fett gott, så fruktansvärt hungrig.

Z-z-z-ze u later!

friday

Alltså sånt sjukt roligt program på tv. Kan inte sluta skratta.
Jag har bestämt mig för att inte plugga något idag. Man måste ju få någon slags belöning för att man slitit häcken av sig hela veckan, eller hur?
Ikväll ska jag hem till Lisa, det kan nog bli kul. Känner typ inga som ska dit men är ju bara kul att träffa lite nytt folk.
Helvete nu blev det reklam.

you've got a friend

Nyss hemkommen ifrån sånglektion. Det gick bra, om två veckor blir det konsert! Körde hem, eller från Ågesta gård i alla fall. Det gick bra, missade baa kopplingen 2 gånger idag, till skillnad från igår då jag missade den 20 gånger.
Jag var den enda som stannade kvar på sista lektionen idag, bara för att jag skulle få lite ensamtid med mattobatto <3




Bilder från myskväll hemma hos Sara på påsklovet.
Nu ska jag plugga gympa.(?)

i'm turning myself into a demon

Idag har jag varit i skolan.
Lämnade in min danshistoriauppsats.
Gjorde med direktion av Sara och Matilda en fin duett på sceniska tillsammans med Jeannine.
Var på second hand och fyndade en fin kopp och köpte en relativt ful bikini på HM.
Pimpade den fula bikinin och den blev fruktansvärt fin.
Åt middag med mamma och Hannes på McDonalds.
Fick köra för första gången på riktig väg. Det var fruktansvärt roligt.
Har läst ut Världens dåligaste språk av Fredrik Lindström.
Lade undan 400 kronor från studiebidraget till min sommarkassa.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Harry Potter.
Idrottshäftet får vänta tills imorgon.
Hoppas på bättre väder.


white winter hymnal

Alltså såhär mycket har jag ALDIRG pluggat på en dag NÅGONSIN förut. Helt jävla sinnessjukt. Började elva i morse och har pausat totalt trekvart. Nu bestämde jag mig för att det nog fick vara nog.

Har gjort en sjukt satsig sammanfattning till idrottsprovet på fredag, räknat matte och nästan läst ut Fredrik Lindströms Världens dåligaste språk. Hade aldrig klarat av denna dag utan Bonobo och Fleet Foxes.

Jag hoppas att mamma kommer hem snart. Är sjukt sugen på mys och mat. Hon är bra på både mys och mat. Det är helt sjukt vad mamm-ig jag kan bli ibland.


Mamma kom hem nuu jag är hungrig!!!!!!!!!!!!!

me in you

Det blev en hemmadag idag. Har precis fått min höftböjare utsträckt och masserad så nu är det väl dags att komma igång med det man stannade hemma för. Har kaffekoppen i högsta hugg. Får panik när jag tänker på hur mycket det är att göra. BARA FEM VECKOR TILL SKOLAVSLUTNINGEN.


Bild som hjälper mig att tagga till lite.

som på sång

Alldagligt och onödigt inlägg kommer här!
Nu har jag precis slutat, ska snart slänga i mig min matlåda som idag består av aubeginegratäng. Sen drar jag Olle till danscenter och dansar för Mari Carrasco. Det blir nog nice. Däremot har jag fetttt ont i typ låret, vid höftböjaren. Ajajaajajjj.
Nu jävvlar blir det mat!

första maj

Alltså herregud vilken morgon. Vi sitter och äter frukost och pappas mobil ringer. Han springer runt och letar och ser fruktansvärt löjlig ut - precis när han hittar den slutar ringa på den första och börjar ringa på hans andra mobil. Jaha var i helvete är den då? Springer runt lite till och letar. Hittar den också till slut. "Varför är mobiljäääveln alltid där man själv aldrig är??"

Använde också en fin mening under ett samtal vid frukostbordet. "Åh det kommer bli nice att åka ut till Blidö, kommer kännas som helgen blir långare". Alltså långare wtf???????? Aldrig sagt så förut!

Efter denna tokiga morgon beger jag mit ut till skärgården! Det blir nice!

valleborre

Nyss hemkommen från fest i Spånga. Mycket trevligt, massa södra latin-människor som var taggade. Kvällen slutade med serioustalk med Linnea. Försening på mitt sista tåg såklart. Jävligt kallt i Älvsjö men fick sällis med snubbar som tyckte jag var söt. Lite kult. Tagit en resorb som förberedelse inför morgondagen då jag ska ut till blidö och fira min farfar. Vi får väl se hur det går.
Nu blir det bums i säng.
Puss!

RSS 2.0