little kids playing in the park down town

I lördags var det fest och Axel tog lite bilder!

smakprov. bild alltså tagen från Axel på facebook.
en annan kul grej är att JAG SKA FÅ EN IPHONE. finally.

supermegaawesomeLOL

Jag promotar härmed min och brödernas nya feta blogg där vi lol:ar på known samt på unknown places, helt fantastisk är den. Måste checkas!
http://lolingaroundtheworld.blogg.se
Peace!

lost in freedom.

Idag är jag hemma från skolan med migrän. Hatar att ha migrän, man blir så äckligt begränsad. Kan inte göra ett skvatt. Ofta jag skrev skvatt haha.
Well well, var och vickade för chefn igår, hade en minigrupp med typ åttaåringar och det gick väl sådär. Skönt att det bara var 45 minuter. Vet inte riktigt hur man ska handskas med barn i den åldern, de gör mest som de vill liksom. Sen hade jag paus på typ en och en halv timma då jag koreograferade en asnice kombination till den äldre gruppen jag hade på kvällen. Riktigt kul att få ha tjejer som bara är lite yngre än jag. Man känner sig inte så begränsad då på någpt sätt. Kan hitta på lite vad man vill och de hakar på. Riktigt skoj var det i alla fall.
Imorgon ska jag vikariera igen, men då för Louise. Har precis gjort en kombination till dem också, eller, mest tänkt i huvudet och markerat då min skalle gör uppror. Får se hur det blir.
Skriver alltid så långt och ointressant. Förlåt. Som kompensation får ni en bild! På mig! Dags för jubel! Nu ska jag göra en smoothie. nOm NommmM nom


Lite lessen liksom för jag har ont i huvudet buhu


call out to nobody, call out to me.

Igår var en nice kväll. Maja fyllde arton och det betydde utgång. Nu gråter plunkan.
Stod i kön till sommar! ett tag men när vi på en halvtimma kommit en meter så drog jag, Sanna & Olle istället till Ace, där vi ska ha vår skiva i maj. Helt galet bra ställe - jättestort och jättemysigt.
Sen splittrades alla våra vägar. Sanna åkte hem och sov för hon skulle jobba idag, jag drog till Observatiorielunden med en nyfunnen vän och Olle stannade kvar ett tag. Jag kom hem halv sex i morse - samtidigt pappa gick upp.

Idag har jag druckit jättejättemycket vatten, kollat på tv och flyttat från far till mor. Drack även läsk för första gången på typ en månad. Helt sjukt gott. Nu ska jag duscha och sen hoppa till kojs. Godnatt!


ur balans

Tror att det händer någonting med mig just nu, känner mig inte på topp alls. Kroppen säger emot när jag gör det jag älskar och det gör mig förvirrad och ledsen. Det har gått två veckor av skolan och jag har redan kollapsat.

Gjorde en deal med mig själv innan början av denna termin. Jag skulle bli sjukt stark, sjukt bra på att dansa och sjukt hälsosam. Gick ut för hårt och blev istället bara mos. Stannade hemma från skolan idag för att vila kroppen och huvudet men jag blev rastlös. Började göra lite yogaövningar men fattade snart att det inte var någon bra idé. Nu skakar mina händer lika mycket som i förrgår kväll efter det värsta fyspasset i mitt liv. Efter några sketna yogaövningar. Var det så nödvändigt?

Har nu insett att jag måste lyssna på min kropp igen. Om inte kroppen accepterar det mitt huvud vill så kommer det bli ännu mera mos. Vill inte att det ska bli ännu mera mos. Från och med nu är det kroppen som bestämmer.

Ung Cancer


Lägger upp samma klipp som Hanna men jag har aldrig någonsin blivit såhär berörd av ett videoklipp förut. Ni måste se denna. Måste.

RSS 2.0