two doors down

Nu har det nästan gått för långt känner jag. Är så rastlös att jag spenderar all tid med att träna. Trodde aldrig det skulle hända. Idag har jag tränat yoga i en och en halv timma samt kört en del styrka. När man väl kommer in i det så är det faktiskt enkelt att ta sig tid till träning. Känns så fruktansvärt bra!
Nu ska jag gå ner till solariumet som ligger i huset bredvid. Gillar egentligen inte att sola solarium men jag har verkligen ingenting att göra. När jag ändå är svettig kan man ju passa på att bli lite brun också hähä.

skisser för sommaren

Brukar inte göra sånt här men känner mig riktigt midsommarfin idag så idag blir det en såhär ser jag ut idag! (När blev jag sådär störtlöjlig?)


Glad midsommar vänner och bröder!


someone beneath somewhere, to long for

Det märks på bloggen att man har sommarlov. Det är egentligen inte för att man har mycket att göra som man inte hinner skriva, utan för att man helst av allt vill skita i alla måsten som finns i vardagen.
Dessa dagar har jag varit på min farfars land på Blidö i Stockholms skärgård med pappa och farfar. Kan inte påstå att vi haft mycket för oss. Igår sov jag i solen hela dagen så nu är jag brun. Jag och pappa lade nät som vi var tvugna att ta upp i morse, i spöregnet. Det var faktiskt riktigt trevligt. Fyra abborrar, fem mörtar och en sill fick vi upp. Behöver jag nämna att det blev fisk till lunch?
Imorgon är det midsommarafton och även fast jag känner att man egentligen måste ha någonting att hitta på på midsommarafton så har jag ingenting specellt inplanerat. Ska äta brunch med min familj på förmiddagen och på kvällen hade jag tänkt att slänga ihop en kaffetermos och träffa Linnea inne i stan. Förra året satt vi och kollade på utsikten på söder och drack kaffe på termos och det var en riktig hit. Hoppas bara att det blir fint väder. Annars har jag som alternativ att hänga med ut till Mickans kompis land och festa hela dagen eller att dra till Lottas land och äta mat och dricka vin men jag känner att jag vill spara mina krafter inför nästa vecka. Nu är bussbiljett till och från peace bokat och jag är så fruktansvärt taggad.
Något som också är nice är att jag har bokat Way out west. Jag är så taggad på att se Fleet Foxes, de fagraste av karlar.
Helvete vilket långt inlägg det blev.

Jätteglad. Kan fan inte fatta att det är sommarlov. Haha.

drar till blidö

Var seg igår. Hippie-fest hemma hos Julia i förrgår. Kom hem klockan fem och mådde inte topp. Igår blev en riktig bakisdag. Lyckades övertala pappa att köpa pizza och det var bland det godaste jag någonsin ätit. Var och klippte mig igår också och det var verkligen den värsta frisören jag någonsin haft. Märkte när jag kom hem att håret är jätteslarvigt klippt och totalt ojämnt. Ska dit idag så ska de (någon annan än hon) få fixa till det. Lackar!
Idag ska jag i alla fall ut till landet med pappa. Det blir väl några dagar av sola, bada, åka båt och läsa. Får se hur länge vi stannar, har inga riktiga planer för midsommar. Men efter midsommar blir det peace and love. Så sjukt taggad!


så dansar vi till dansmusik igen


Dessa pengar ska idag läggas på tält! Woopadoodle!


look into your heart

Var på Fotografiska idag med mamma, Hannes & Linnea. Blev helt tagen av Mapplethorpeutställningen.

Robert Mapplethorpe himself. Utställningen rekommenderas verkligen!

I like it when you call me big poppa

Nice kväll. Startade upp hemma hos Lotta med både vin och öl tillsammans med Lotta, Linnea och Mickan. Sen drog vi vidare till Sommar och hade jätteskoj, i alla fall på dansgolvet. Lyckades ragga upp en hel del grabz till vår dansring och spårade galet tills dom stängde. Mamma kom och hämtade mig vid Farsta Strand, puppen. Kärlek till mammsen.




Nu blir det definitivt sängen. Imorgon blir det antagligen Fotografiska!

hazey jane

Igår bokade Sanna biljetter till Harry P-förhandsvisningen till oss. Hon bokade även way out west och jag ska göra det ikväll. Nu sitter hon på ett plan till USA. Jag är avundsjuk.
Idag har jag sorterat alla vänner-boxar så nu är allt i rätt ordning. Jag har även gjort lite yoga. Känns fan bra i kroppen efteråt. Snart ska jag gå till bussen och åka till centrum och möta mamma för vi ska till banken YEY.



Just nu äter jag pasta med räkor och sparris som ni kanaske ser!

the studio (?)

Fick ett jätterandom telefonsamtal för någon timma sen från The studio ni vet, där man blir sminkad och fiffad och så. Haha det var tydligen min sånglärare som hade varit där och sen skrivit upp mig på en lista (jätterandom) så nu får jag det helt gratis. Jag som verkligen är jätteanti the studio. Däremot får jag ta med mig hur många vänner jag vill så snällasnällasnälla ni som är hemma, följ med. Haha.
Whatever, har precis gjort lite yoga och är nu väldigt trött i armarna. Höhö. Känner mig fan duktig. Har tagit mig i kragen nästan varje dag på lovet än så länge och tränat. Trodde jag aldrig någonsin skulle hända.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag hänga tvätt, hähä.

Yoga for dummies, känns sådär måttligt kul hähä.

woopadoodle

Äter kaka och kollar på simpsons i soffan.

two voices

Titta vem som kom och hälsade på mig när jag gjorde mina morgonsitups!

Finaste finaste grannkatten Blixten

funderar på att börja spräcka lite pengar från sommarkassan

Hittade en jättefin bild på Sanna och Olivia från utspringet.

blooming like the fields of may

Idag känner jag mig jättebusig och sådär megaglad för att det är sommar. Jag har även på mig mitt fodral som gör att jag får en najsig megarumpa. Fest i hela huset!


12611


Värsta sköna gänget skålar på Olles kolonilott

zebra

Kom precis hem från galej på Olivias kolonilott i Skarpnäck. Det blev en helkväll igår verkligen. Mat, chips, tårta, massa öl, fint sällskap, filtar, dubstep och kortlek gjorde min kväll. Avslutade i morse med att bada också och det var apnice. Nu måste jag verkligen äta något. Kan inte bestämma mig för vad bara. Sugen på sushi som fan och pizza och thai och donkas och allt!


Lite sådär halvmosig nu va.

s o m m a r l o v

Firade in sommarlovet med bästaste klassen hemma hos mig i Vidja igår. Hade en helt fantastisk dag och kväll med en massa sol, skratt och bad. Årets första dopp blev igår och var supermeganice.
Imorgon ska jag ha serious trainingsession med mig själv. Ska cykla till Sundby som är cirka 7 km bort från mig, och när jag väl är där tänkte jag både kanske köra lite dansimpro (haha kommer se så löjlig ut) och lite styrka. Sen kanske lite sol och bad hinns med också.
Imorgon kväll blir det att dra och fira att Olle fyllt arton. Kommer bli stört nice.
Något annat som är stört nice är att det är sommarlov WOOPADOODLE!


Glad Linn på kajen igår efter avslutningen i skolan.

burned ball

Idag har jag och resten av skolan (dock inte treorna) spelat brännboll. Det var ganska blött. Jag och Sanna åt lunch på mcdonalds efteråt.
Nu är jag hemma och har bunkrat upp för en heldag i soffan med dator, filmer, harryp5, the sims och kaffe. Smarr.
Tror jag ska börja med att kolla på simpsonsfilmen.
Imorgon är det fan sommarlov.

två dagar till sommarlov

Sådär halvovärd dag idag va.
Dagen igår var mycket mer värd.

Axel, Elin, Sanna, Stina, Maja och jag

black sun, black moon

Kom precis hem från trevligt mys med Bea, Blanka, Sanna, Olivia, Maja, Stina, Elin & Axel. Vi satt och drack öl i Vitabergsparken och hade det jättetrevligt. Helt okej liksom att det fortfarande är 18 grader ute.
Imorgon ska jag till skolan för att ha engelska. Kommer antagligen bli årets onödigaste lektion men förhoppningsvis får jag tillbaks min uppsats. Man kan ju alltid hoppas men med Pia vet man helt enkelt inte.
Nu blir det sängen, först som vanligt lite Harryp och sen najsig sömn. Godnatt!

förrgår





Dans dakar var som sagt fett som fan. Nu ska jag ut och sola igen.

summer on the west hill

Dans dakar var så fruktansvärt fett. Helt seriöst så himla värt. Dansade galet till maskinen, crystal castles och boys noize och slumrade till under tiga. Det blev en röjig sömn.
Idag vaknade jag vid ett och har tillsammans med mamma fixat klart vårt utomhusrum med säng, sänghimmel, lyktor och hela köret. Undrar varför man inte alltid haft en säng utomhus? Här kommer jag bo i sommar.

blue ridge mountains

Igår var jag och Olle på skiva och det var sköj. Kul att se LH, ann-sofi och matto shakea. Hähä. Värsta dräggen.
Idag har jag firat min mormor och morfars 50e bröllopsdag, så cute. Har även ätit pizza och druckit tequila med mamma. Taggar inför imorgon och dans dakar!



En trött Olivia på väg hem från göta källare klockan fyra i morse samt finaste mormor och morfar.

if you ever will be mine, I will never ever let you down

God morgon. Nu ska jag ut och springa.

Jättestark och jätteblond. Nu kör vi.

minilov

Värsta bra-iga dagen idag. Efter fikalektion med Johanna åkte jag, Olle, Robin och Sanna och käkade lunchbuffé på pizza hut. Så fruktansvärt gott.
Efter det så åkte jag till farsta centrum och träffade mami. Jag var så himla jättenära på att köpa en långklänning på indiska men jag vet inte om jag vågar. Har tagit bild och ska konsultera med mina vänner om det snarast.



Just nu käkar jag jordgubbar och ska snart blondera håret med färgen som kom på posten idag. Bästa färgen. Men först ska jag ut på altanen och läsa harry p! Heido

RSS 2.0