home alone

Tjo people, long time no see!
Sitter och eftersvettas och känner mig nöjd efter en megapowerwalk. Igår kom jag hem från Blidö, det blev en del dagar av bad och läsning, men tyvärr ingen sol. Nu har pappa & Annika åkt till Gotland och mor till Linköping så jag är helt ensam i några dagar. Känns otroligt skönt. Fast ensamt.
Idag ska jag träffa Blanka, har inte träffat körven på äckligt länge. Men först måste jag verkligen duscha. I smell.

jag ramlar på bananskal

Jag klämde tummen i dörren nyss. Om min högertumme inte såg ut som en stortå innan så gör den definitivt det nu </3

Ajjajajajajj.............

goodmorning starshine

Vaknade nyss, är lite bakis och äter smultron från ett strå.

trädgården

Nyligen hemkommen. Ikväll har jag, Sanna, Li och Ebba partat. Vi började kvällen på Nivå och fortsatte sedan vidare till Trädgården. Fina, fina Saga räddade verkligen vår kväll. Nu ska jag sova. Godnatt älsklingar!

Jättejättetrött. Gonatt!


I see you building a castle with one hand, while taring down another with the other

Kom just hem från landet! Haft det jättemysigt med mamma sen i söndags med undantag för i tisdags då jag åkte till Stockholm en sväng för att kika på Harry P-smygpremiären med Sanna, Robin & Stella. Galet nice.
Nu har jag i alla fall packat upp allting och är nästan äckligt taggad på att gå ut och kalasa. Lider lite av sällskapssjuka, mor min är på akuten med nackspärr, ajajaj.
Nu ska jag göra ännu mera ingenting tills jag kommer på någonting vettigt att skriva!!!!! Hejdå!!!

fuezt

Kom just hem från Sannas 18-årskalas. GRATTIS SANNA ÄN EN GÅNG! Smsar med en fin man, bara så att alla vet. Haha imorgon åker jag till landet = jag kommer antagligen inte blogga på flera dagar. Blogga, haha vilket fult ord.

TJO BRÖDER jag snodde fan sannas hatt, knas gonattttt ahahahha

fiction reprise

Belle & Sebastian är numera inspirationen till mina rubriker. Det finns alltid någon som tycks passa.
Solat även idag men bränt mig lite mer än vanligt, speciellt mellan tuttarna och det gör jätteoooont. Sitter i alla fall i skuggan nu och läser Harry Potter. Är äntligen på sista. Så fruktansvärt spännande. Vill liksom inte sluta läsa. Fan vad jag tjatar på om Harry P hela tiden. Kommer sörja när dagen kommer då sista är slut :( VET INTE ENS HUR DEN SLUTAR ÄN WÄÄÄÄ SO EXCITED. Måste nog fortsätta läsa nu. Abstinens. Ikväll blir det camp sås-fest förresten! Så nice!

En alldeles för seriös bild. Det finns inte många av dem men här är en.

another sunny day

Sämst på uppdateringsfronten men jag är verkligen alldeles för upptagen med att lapa sol. Har blivit kalasbrun och jag gillar att vara kalasbrun!
Idag har jag solat, varit på soptippen med gamla kläder som jag rensade ut ur garderoben för någon dag sen samt fikat med blanket. Satt på café 60 och betalade överpris för en kopp te. Men najs var det!

Ett mästerverk. Jag kallar den "Gargamel fikar".

Förresten, som svar på Majas oroliga kommentar så har jag gått ner sådär ett halft kilo i vikt på sista tiden, men endast för att jag tappar alla mina muskler. Har även kommit på att om man drar in magen lite så ser den lite mindre ut! Tips om man inte vill banta, haha. Godnatt mina camrades.

s-hoppa

Nu drar jag mig till skärholmen och sprätter pengar! Woopadoodle!

vi kommer alltid ha paris

Jag har seriöst typ haft den mest värda veckan på länge. Det känns som att P&L blir bättre och bättre men köigare och köigare. Kan inte fatta att depå tre år har utökat försäljningen med typ 15000 biljetter men inte har utökat området. Det blev en jävvla massa köande helt enkelt. Lite synd men ändå stört värt. På bussen hem började jag tagga inför nästa år, haha.

Camp Sås. På fredag kör vi fan igen!!!

false knight on the road

Paolo Nutini Lykke Li Kings of Leon jj Veronica Maggio Ziggy Marley Oskar Linnros M.I.A Deadmau5 The Ark Timbuktu The Strokes Kapten Röd Mando Diao.
Behöver jag ens påpeka att jag är helt galet trött?

RSS 2.0