sista erkända sommardagen

Som sagt. Helt sjukt att det är september imorgon.
Idag har jag varit hemma från skolan. Vaknade med migrän - tog ett piller och mådde ännu sämre. Resulterade i att jag sov till klockan två och har suttit i soffan hela dagen där jag fortfarande befinner mig. Fast vänta skrev jag verkligen suttit? Menar såklart legat.
Beställde äntligen ett par martens idag också, för bara 900 spänn. Helt sjukt nice. Älskar csn-rabatter.

somewhere, baby, it's part of me, apart from me

Första MatteC-lektionen samt första Dans och Musik-lektionen idag. Faktiskt rätt kul med både matte och musik/dans. Efter lunch bar det av till Vinterviken, där brännboll väntade. Jag och Sanna var med på en match och Blanka tittade på. Ganska sådär jätteovärt. Det var sjukt varmt.
Åkte sedan till Danscenter och anmälde mig inför hösten, blir jazz, modern jazz och fys. Kommer antagligen aldrig gå på fysen. Höhö.
Ikväll blir det att vila ut, resten av gänget ska ut och kroga men jag känner inte att jag vill vara hungover när jag har mina nya elever imorgon klockan elva. Måste även förbereda mig lite bättre inför det. Tror jag ska ringa brodern och fråga om han vill komma hit och äta middag. Saknar honom.


nothing is ever finished

Skola efter schema idag (har av någon konstig anledning börjat stava schema scema så måste ändra hela tiden, fruktansvärt jobbigt. Felstavningar är bland det värsta jag vet) och det var faktiskt riktigt nice! Jazz och efter lunch religion. Tror att Religion A kommer bli en grym kurs, vår lärare, som vi annars också har i svenska, verkar mycket mer engegerad i religionsämnet. Vi hade också minnesstund för terroroffrena i Norge på lunchrasten och det var riktigt riktigt fint. Ellinor i musiktrean sjöng och jag fick gåshud i ansiktet (händer inte ofta!).
Efter skolan drack vi som vanligt 7elevenkaffe. Spelade kort gjorde vi också. Jag, Sanna, Bea, Blanka, Sara, Erik och Sture satt på Mariatorget i det fina vädret och hade det mysigt.
Ligger nu i min säng och lyssnar på Fink samt taggar inför ännu en skoldag. Känner att detta kommer bli en lång termin. Dock rolig. Nu ska jag kolla på gossip girl och sen hälsa sömnen välkommen.


Har börjat ha denna frisyr lite nu för tiden och när jag ikväll tog ut spännena upptäckte jag hur nice det var när det hade formats efter trasslet liksom. Så nu ska jag pröva att sova med det och förhoppningsvis blir det redigt nice imorgon. Vi håller tummarna! (Ser ut som bilden är tagen med fisheye. Det är den inte. fml.)


I can't make your heart feel something it won't

Första skoldagen idag. Konstaterade att scenen i skolan blivit större och att stolarna bytts ut i matsalen. Annars var allt sig ganska så likt. Det var trevligt att träffa klassen igen och att hälsa de nya ettorna välkomna.
Efter skolan gick jag, Blanka, Bea, Sanna & Olle en sväng på söder, köpte kaffe på 7eleven och satte oss i Mosebacke park ett slag. Sen köpte vi block och pennor och sudd och sånt som behövs nu när vi börjar efter schema imorgon.

Har nu bytt om till mjukiskläder och ska koreografera klart uppvärmningsövningarna till mina elever. Terminsstart på lördag och jag är ruskigt taggad! Ska bli grymt att träffa finisarna igen!


it's times like these

I tisdags var jag på Olivias kolonilott.
I förrgår var jag trött och hungrig.
Igår var jag på utebio.
Idag ska jag koreografera.
På måndag börjar skolan.

mina fingrar kommer inte glömma hur man skriver ditt namn förrän jag tillåter dem att sluta göra det varje dag.

Tumblr_lpzlofwslf1qg2exfo1_500_large

- bild från weheartit

beautiful day

Under Way Out West har jag alltså sett....
Edward Sharpe & the Magnetic Zeros Fleet Foxes The Hives Janelle Monáe Kanye West Noah and the Whale Prince The Radio Dept. Robyn Säkert! The Tallest Man on Earth Thåström Tiësto Wiz Khalifa

Och bilderna jag lade upp igår har jag snott från Sannas och Axels instagram.
Idag ska jag ha lärarmöte på jobbet. Nu börjar allt igen.

way out west




I torsdags åkte jag och Sanna till Göteborg. Vi såg en massa fina band och artister, bland annat Fleet Foxes och Prince. Och så hängde vi med Elin och Axel. Helt sjukt bra helg.

fjorton dagar

Fjorton dagar till skolan börjar igen och jag börjar komma tillbaka till verkligheten lite. Har under den senaste tiden dansat till Dubstep, varit på landet, på Gröna Lund och i Vaxholm. Kollade på prideparaden i lördags och kollade på film i söndags, alltså gjort sånt där som tar tid fast man inte kommer komma ihåg att man gjort om några månader. Sånt där som tar upp ens tid fast inte riktigt är värt att blogga om. Det kan vara därför det blivit dåligt på bloggfronten. Helvete vad lång och onödig text.
I alla fall har jag idag varit i Skärholmen med mamma och shoppat lite på rean. Poserade med mina magnifika köp. Enjoy! Höhö.




Klänning, virkad västaktig sak samt kudde från Indiska och skor från Eurosko. Allt på rea, asfett!!! Hope u like my p0zez.

RSS 2.0