iron & wine

Idag gick jag upp klockan åtta för att sen cykla iväg (I SHORTS) och ha mina elever. Satt och solade lite innan vi började, stört nice. Sen drog jag hem och skrev klart danshistoriauppsatsen. Också STÖRT nice. Ska fira med harry potter hade jag tänkt.

Det är ju valborg också, ja. Så fruktansvärt otaggad på att vara ute och slaska i regnet faktiskt. Men en snabbis in till stan blir det i alla fall. Ska möta upp Linnea, Mickan och Lotta. Kan ju faktiskt bli roligt.

Min farfar fyller 85 år idag. Grattis!


fin fredag

Inval. Dansträning. Donken. Mösspåtagning. Götgatan. Mosebacke. Frisören.




Är fruktansvärt nöjd med min nya frisyr. Woop!

fleet foxes



Jag ska till way out west och ragga på dessa killar. MÖMS!
(Dras bara till killar som ser ut som mattobatto nu för tiden........)

alltså. nej.

Danshistoriainlämning
Idrottsprov
Svensktal
Kulturhistoriaprov
Svenskuppsats
Historiainlämning
Mattenationella
Kulturhistoriainlämning

Det är en del kvar ändå.


satan i gatan

Undrar hur många som har skrivit om den här skivan på facebook. I don't blame them! Grym skiva.
Nu ska jag fortsätta med min uppsats och ikväll blir det street på danscenter. Taggar!




snart är det maj!!!!!!!

Idag är det sista dagen på påsklovet.
Har hittills idag druckit kaffe och hängt på balkongen.
Borde plugga. Borde göra en massa saker.
Men så är det ju sista dagen på lovet och då måste man njuta istället för att göra saker man egentligen inte vill göra.
Med det resonemanget gör jag nu en till kaffe och drar mig ut på balkongen igen.
Ikväll blir det nog att hänga hos Sara!

våren kommer snart bli sommar

Nyss hemkommen från utehäng med några från klassen. Mycket trevligt!


Bilden snodd från Sanna.

kan det bli najsigare???


Har legat och solat med min älskling Harry hela förmiddagen. Nu blir det ut igen!


godnatt


Jag har funnit charmen med att leka med min webcam. Hoppas ni står ut.

nu är det inte påsk ännu på ett år

Har haft en kanonmysig dag med släkt och vänner.
Åt godis för första gången igen på tre veckor.
Det var verkligen inte så gott som jag hade trott.


glad påsk!

Idag är det då påskafton för alla er som missat det. Det vankas påskmiddag här hemma i huset. Om en stund kommer det lite folk hit och då blir det att måla ägg och äta mat. Gött.


Bild från förra påsken. Bea målar ägg.


OLIVIA FYLLER JU ÅÅÅÅR

Jag tänkte vara lite före min tid (cirka 9 minuter) och ge fina fina Olle ett grattisinlägg bara för att hon är så fruktansvärt bra! (Och såklart för att hon fyller år...)



GRATTIS OLIVIA PÅ ARTONÅRSDAGEN!
Bilden snodd av Sanna


påståenden som alla är sanna

Igår åkte vi ut till landet.
Jag har läst ut harryp 3 och läst 200 sidor i harryp 4.
Suttit i solen och glassat.
Kommit tvåa i plump.
Lyssnat på fågelkvitter.

Idag åkte vi hem från landet.
Stannade på vägen och åt mcdonalds.
Tog en promenad i solnedgången. 
Kollat på en bra film och ätit chips med mamma.
Imorgon är det påskafton.

Jag såg nu att mamma har hängt upp ett prydnadsägg i mitt rum.
Där går gränsen.

mysipysi

Anledningen till min keffa uppdatering är att jag haft väldigt fina dagar tillsammans med fina vänner och därmed inte lagt någon tanke på bloggen.

Igår var jag först på Huddinge sjuhus och tog sprutor och sen åkte jag hem och packade lite snabbt för att sedan åka ut till Saltsjöbaden till fina Sara. Där chillade jag, Sanna, Sara och Olivia hela kvällen. Spelade kort och drack öl hela natten ungefär. Fruktansvärt trevligt och nice och bra på alla sätt.

I morse vaknade vi alla fyra vid halv nio. Efter vi hade slängt i oss lite frukost och på oss lite kläder drog vi till Södertälje för att besöka Sydpoolen. Det var nice ett tag men eftersom vi hade så höga förhoppningar (eftersom vi senast var där när vi typ var åtta) så tröttnade vi ganska snabbt. Vi drog då till ett sypermysigt fik som låg vid vattnet. Södertälje är fan fruktansvärt fint!

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till mitt fina landställe med mamma, mormor och morfar. Vi ska bara chilla, typ vårstäda lite och jag ska läsa så mycket harry p som jag bara hinner. Är galet taggad!




Bilderna är snodda ifrån Sanna

eyes wide open, naked as we can

Denna dagen blev längre än planerat. Hade egentligen bara tänkt att träffa Mickan för en fika på dagen men så blev icke fallet.
Åkte in till stan, drog till Vitabergsparken, träffade Mickan, Gustav och Axel. Chillade i solen ett tag och sen drog jag och Mickan och köpte present till Gustav som fyller arton på onsdag. Efter det drog vi tillbaka till Vitan, sänkte några öl och spelade kort. Sen drog jag, Mickan och Gustav hem till Mickan och åt köttbullar och makaroner. Asgött. Efter det hamnade vi av någon anledning på Östermalm hos en av Gustavs kompisar. Där spelade vi mario kart och drack lite mer öl. Stört nice. Tog sista tunnelbanan hem och hjälpte en gammal man hitta sin musik på sin iphone. Jättegöllig.



Jag just nu. Dags att sova. Luktar herrparfym och snus.

tar påsklovet till att tagga till sommarlovet.

Kollade just igenom lite old pictures och hittade bilder från peace and love förra sommaren. Det var fan fantastist. Jag taggar till peace and love 2011!









Nu ska jag äta revbensspjäll mums och sen åka in till staden och träffa mickan. Det är fint väder idag också och det är ju faktiskt mer än helt ok.


Fan vad det är värt med påsklov.

Hade världens mysigaste dag med mamma igår. Vi var först på sturebadet haga och det var galet nice. Efter det åkte vi till söder och gick på pizza hut. Också det galet nice. Sen hyrde vi film och köpte chips för tio kronor innan vi åkte hem. Vi däckade båda i soffan vid typ elva. Mys.

Idag får vi se vad som dagen bjuder på. Jag tänkte först i alla fall läsa lite Harry P och sen kanske övningsköra lite. Man vill ju ut i solen också så vi får se vem som tvingas till en fika med mig.


once a failure, always a retard

Ännu en dag. Idag ska jag på spa med min mamma och ikväll tror jag det blir till att ta det lite lugnt. Hade kul igår kväll, träffade först Linnea som åt sushi och jag tittade på. Sen begav vi oss till Johanna som nyligen fyllt 18. Det var trevligt, vinglade ensam till södra station på natten, lyssnade på fin musik på tåget och tappade nycklarna fem gånger vid porten innan jag fick i nyckeln i låset. Men hem kom jag.


fekke fekke spåra spåra

Alltså aj mina ögon. Vad har hänt? Ingen aning.
Imorgon ska jag på spa med min älskade mor. Jag är taggad.
Kom på första försöket inte in på blogg.se för att jag skrev knizzlisss istället för knizzliss.
Träffade min gamla trumpetlärare på södra station när jag skulle hem. Pinskamt.
Vill att det ska vara sommarlov. Det är påsklov.
Är väl lite på pickalurven antar jag. Fett najs.
Nu ska jag sova. Godnatt bröder!


hähä wääää





känner mig busig. nu ska jag in till söder och träffa linnea.

orange








jag har en ny klänning.

time to sleep

Har haft en riktigt trevlig dag, som kanske förstått i tidigare inlägg. Hade två danslektioner med AEsa på förmiddagen och sen satte vi oss nere vid kajen i liljeholmen och åt lunch och lapade cancer. Helt underbart. På gympan körde vi rundpingis och jag var dålig förlorare som vanligt. 
Efter skolan gick jag, Olivia, Sanna och Blanka en liten tur på götgatan. Olivia skulle köpa grått löshår på glitter men det fanns inte. Däremot köpte jag en fan-vad-grym-du-är-som-klarat-dig-utan-socker-i-två-veckor-present till mig själv i form utav en klänning. Jättefin och vårig och faktiskt inte svart, vit eller grå som kanske väntat. Woop.
Ikväll har jag varit hemma och myst. Min käre bror kom över och åt middag. Uppskattas alltid. Koreograferade även klart dansen till mina elever som de ska visa på uppvisningen i maj. Det kommer bli kalas!

Nu är det sängen och Harry Potter som gäller. Ska upp tidigt imorgon för att först hinna till second-handen och sen iväg för att jobba. Sen på kvällen ska jag mysa med 3,5or tillsammans med goda vänner. PUSS!

getting down on friday

Idag firar jag att det är påsklov, att jag inte ätit socker på två veckor och Olivias namnsdag. Detta firar jag ute på balkongen med en megakaffe och kulturdelen av dagens DN. Skulle inte kunnat bli bättre.

ruskigt trevligt





Langar två schyssta bilder från dagen. Den första är snodd av Olivia och den andra av Sara.

one done - two to go

HEJ BLOGGEN!
Fortfarande i skolan, två föreställningar kvar. Men det är kuuul, kommer vara död när jag kommer hem ikväll dock känner jag... Hähä. Idag har vi haft prov, gick ok, varit på stadsvandring i Gamla Stan och chillat stört mycket i solen. Very nice. Nu ska jag tagga till - föreställning klockan fem u knoooow.
PUSS

well, well, well

Slutkörd. Just hemkommen ifrån skolan där vi ikväll haft föreställning, ettorna och tvåorna - såkallad terminsredovisning. Det var väl kult, men eftersom jag varit ett mentalt vrak idag så fick det gå lite som det gick. Inte nog med att jag fortfarande inte är frisk så fick jag en släng migränkänningar vid lunchen och jag tog en migräntablett. En migräntablett som jag aldrig ätit förut och jag var inte beredd på att bli så galet groggy som jag blev. Kunde inte ens skilja på höger och vänster. (Kan jag någonsin det? Haha)

I ALLA FALL så väntar nu en härlig kväll av plugg, plugg och åter plugg. Har VG/MVG-prov på barocken i kulturhistorian imorgon och jag är INTE taggad. Och om inte det vore nog så har vi även tre till terminsredovisningar imorgon. JAG BEHÖVER PÅSKLOV!


shadow tricks

Nu är det dags för mig att sova. Godnatt!


Förresten så längtar jag hit. Bland de finaste ställena på jorden. Nere vid sjön i fårhagen på mitt landställe. Det är fruktansvärt vad jag längtar till sommaren.

hej hopp gummipenis

Alltså wäää klockan är inte ens sju och jag är HEMMA. Hem ljuva hem, jag säger då det. Brukar vanligtvis vara på danscenter just denna tispunkt och ha jazz men ikväll pallade jag inte. Mår fortfarande inte riktigt bra, har en krasslig känsla i kroppen. Var i alla fall på danshögskolan. Experimenterade vidare med dans/självförtoende. Spännande.

Imorgon har vi terminsredovisningar i skolan och jag har seriöst panik. Eller, egentligen inte. Jag har väl panik men jag orkar typ inte bry mig så mycket. Om jag fuckar upp hela jävla dansen är det inte mitt fel, så resonerar jag i detta fall. Att det varit stressat att lära sig är faktiskt inte mitt ansvar. Har i alla fall gjort det bästa åt saken och nötat, nötat och åter igen nötat. Good luck till mig själv!

Nu ska jag först och främst byta kanal på tv:n, sporten är inte så kult. Sen ska jag softa galet. WOOP.

gomorron

god morgon god mrrrgnnnnnnn!
Ställde klockan på åtta och gick upp halv nio. Hur i helskotta blev klockan halv elva?? Aja, efter detta keffa inlägg blir det att plugga engelska. BRÅTTOM BRÅTTOM! drar hemifrån vid tolv, hähä.
dagens planer är i alla fall att dra till skolan och sen till danshögskolan. får se om jag pallar jazzen på danscenter efter det. ciao!


GOD MORGON!!!


kings of convenience

Kings Of Convenience – 24-25

Med detta inlägg säger jag godnatt. Harry Potter först och sen sömn.

jag är trött

Kom helt plötsligt på att klockan är tio över nio. Ganska sent. Alldeles för sent för att börja plugga till engelskadebatten imorgon -> jag tar sovmorgon till efter lunch imorgon! Hähä. Bästa planen på länge. Tur att jag är sjuk och har något att skylla på. Jag längtar jättemycket till påsklovet, skolan börjar kännas för stressig och utmattande. Allt är så himla mycket som på ett rullband liksom. Alltid samma saker som händer. Nä, imorgon tar jag halvdagslov som en liten försmak. Så får det bli.


bild på mig från Belin i maj förra året. lite tveksam med jävligt fashion!

FÖRSTA INLÄGGET ÄNTLIGÄÄÄÄN

Kände att jo men det kanske är dags nu. Man kan ju inte bara ha en blogg och aldrig skriva, det funkar ju bara inte. Blev påmind (påminnd? hur stavas det?) idag under lunchen av mina kamrater Sanna och Olivia att jag borde skriva. De båda är flitiga bloggare. Mitt mål är att också vara det.



RSS 2.0